Testimoni Bukalapak

Hi guys! Rasanya udah lama nih ga ngepost testimonial di blog ini, maklum ya lagi book diet, jadi jarang2 beli beli online deh.😋

Nah e-commerce yang akan dibahas disini yaitu bukalapak! Pasti udah pada denger kan, dari internet atau iklan di tv. Keunikan bukalapak yaitu pembeli akan mentransfer uangnya ke rek. bukalapak, bukan ke rek. pelapaknya secara langsung. Kalo barangnya udah nyampe di tangan pembeli, baru deh pelapak akan menerima uang pembeli yg ada di rek. milik bukalapak ini. Hasilnya gimana yaa? Apakah tetep aman?

Nah dari pengalaman aku sih, ada 2/3 transaksinya berjalan mulus, salah satunya engga. Gini nih ceritanya:

Continue reading “Testimoni Bukalapak”

Book diet week three

Finally! I can’t believe I’ll made it until week 3! Recently, I had been visiting a bookstore not very far from my house, about 1.5 km I think. I was very passionately want to buy at least a book that day. And I don’t buy a book! I only bought 2 bookmarks and a folder for my sister. I’m so glad my book diet works really well😆

I’m not completely happy to be honest. There are a pile of (good) bargain books in the bookstore, for example: agatha Christie, roald dahl, penguin classics, Shakespeare, and Stephen king. I want to buy miss miss marple’s final cases and the green mile series. Normally, english books costs Rp 80.000 – 150.000 for paperbacks. These books only costs 30.000 thick or not. Isn’t it a good deal?

Well, my mom promised me, she’ll buy a book if I finished reading Quran. It’s so close. I think it’s about 30 pages left.

Here’s my to-be-read list if you guys wonder:
1. Pax (illustrated by jon klassen)
2. The nest (illustrated by jon klassen)
3. Brambly hedge
4. The seacrow island (by Astrid lindgren)
5. The chronicles of harris burdick