Being pathetic

While I was thinking how bad I was, suddenly I remember another bad memory from the past (when I was at school, I was being bullied many ttimes). And then I remember who were helped me at that time, and who doesn’t care about me.
So, while studying, I see a person who doesn’t care about me on instagram. After some check, I asked her to follow me back, maybe she doesn’t know me because I have a different username from my real name. Her latest photo was posted about 4 minutes ago, it’s a big chance that she was still in on her screen. After a night, she doesn’t follow me back. And then I wonder if everyone I have met doesn’t remember me for some purposes

Advertisements

Fantastic postcards and where to find them

Hallå! So sorry for not posting in a very long time! >.< If you have been following my blog for months, you must be already know that I’m so so so interested in postcrossing community:D

Nah buat yang suka sama postcrossing, udah tau belum, dimana aja kalian bisa beli kartu pos (secara offline), khususnya di daerah Bandung?

I’ve been travelling for a while when I’m not posting anything here. Yah jadi inilah hasil huntinganku keliling-keliling kota Bandung buat nyari kartu pos hehe. Mudah-mudahan bisa berguna buat kalian yang mau beli kartu pos.

Continue reading “Fantastic postcards and where to find them”

Kantor Pos di citylink (Ada kantor pos di mall?? O_o)

Long time no see! I guess? Hai udah lama ga ngepost nih. Setelah berusaha menerapkan book ban semenjak berbulan bulan yg lalu, hasilnya yah… Book bannya tetep gagal hehe. Oh iya, tips buat yg pengen puasa dari buku, mendingan cari kesibukan yg similar. Kalo aku sih, sedang menekuni menggambar, botanical painting (ternyata gambar bunga susah ya, apalagi yg kecil2 tapi banyak-,-), crafting (meskipun jarang2), dan yg saat ini sedang sangat ditekuni yaitu postcrossing!

Nah, bagi yg belum tau, postcrossing adalah kegiatab tujar menukar kartu pos dengan orang-orang dari penjuru dunia. Eh iya definisinya masih rampung hehehe.

Tapi apakah kartu posnya harus beli? Kan mahal. Lagian dimana juga toko yg jual kartu pos? Pos kan udah dead gara2 ada commercial shipping dan ga ada yg butuh perangko.

Eitss jangan salah sangka. Bisnis yg dilakukan oleh pt pos Indonesia ga cuma me-deliver surat dan paket aja kok. Ada bisnis swalayan, kirim uang pake wesel, dll. Jadi pos Indonesia belum dead yaa (hopefully).

Continue reading “Kantor Pos di citylink (Ada kantor pos di mall?? O_o)”

Testimoni Bukalapak

Hi guys! Rasanya udah lama nih ga ngepost testimonial di blog ini, maklum ya lagi book diet, jadi jarang2 beli beli online deh.😋

Nah e-commerce yang akan dibahas disini yaitu bukalapak! Pasti udah pada denger kan, dari internet atau iklan di tv. Keunikan bukalapak yaitu pembeli akan mentransfer uangnya ke rek. bukalapak, bukan ke rek. pelapaknya secara langsung. Kalo barangnya udah nyampe di tangan pembeli, baru deh pelapak akan menerima uang pembeli yg ada di rek. milik bukalapak ini. Hasilnya gimana yaa? Apakah tetep aman?

Nah dari pengalaman aku sih, ada 2/3 transaksinya berjalan mulus, salah satunya engga. Gini nih ceritanya:

Continue reading “Testimoni Bukalapak”

Book diet week three

Finally! I can’t believe I’ll made it until week 3! Recently, I had been visiting a bookstore not very far from my house, about 1.5 km I think. I was very passionately want to buy at least a book that day. And I don’t buy a book! I only bought 2 bookmarks and a folder for my sister. I’m so glad my book diet works really well😆

I’m not completely happy to be honest. There are a pile of (good) bargain books in the bookstore, for example: agatha Christie, roald dahl, penguin classics, Shakespeare, and Stephen king. I want to buy miss miss marple’s final cases and the green mile series. Normally, english books costs Rp 80.000 – 150.000 for paperbacks. These books only costs 30.000 thick or not. Isn’t it a good deal?

Well, my mom promised me, she’ll buy a book if I finished reading Quran. It’s so close. I think it’s about 30 pages left.

Here’s my to-be-read list if you guys wonder:
1. Pax (illustrated by jon klassen)
2. The nest (illustrated by jon klassen)
3. Brambly hedge
4. The seacrow island (by Astrid lindgren)
5. The chronicles of harris burdick